WC-raami komplekt GROHE Rapid SL 5-in-1

299.00 /tk

Tootekood: 38827000

Komplektis: seinaraam Grohe Rapid SL, seinanupp (loputusnupp) Skate Cosmopolitan kroom (38732000), seinakinnitused, tihend, Grohe Fresh innovatiivne puhastustableti süsteem. 

Mõõdud: 500×230 mm, kõrgus=1130 mm
Rapid SL on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldatavate WC-pottidega.

Toode on veesäästlik tänu GROHE EcoJoy tehnoloogiale. 

GROHE EcoJoy tehnoloogia – täiuslik veevool vähema veega mis muudab toote kasutamise ökonoomsemaks.   

Vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse.

Kahesüsteemne loputus (6 ja 9 liitrit); võimalik seadistada ka veesäästlikule loputussüsteemile( 3- ja 6- liitrit) millega säästate vett ning seeläbi ka keskkonda.

Seinasisene WC-raam on ülimalt vastupidav ja selle kandevõime on üle 400 kg. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

Grohe Skate Cosmopolitan ristkülikukujulise vajutus/loputusnupu disain täiendab nii kaasaegset kui ka traditsioonilist vannitoa kujundust ning selle läikiv kroom viimistlus täiustab teie vannitoa ilmet. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt. 

Grohe Fresh on uudne seinasisele WC-raamile mõeldud puhastustableti süsteem, mis võimaldab lihtsa vaevaga kasutada desinfitseerivat puhastustabletti. Spetsiaalne tabletihoidik paigaldatakse vajutusnupu taha ning regulaarne puhastustableti vahetamine on imelihtne ega vaja ühtegi tööriista.

 

Tootekood: 38827000 Kategooria: Sildid: , ,

Lisainfo

Tootja